top of page

OM KULTURSTUDIO SEILET

Kulturstudioprosjektene vil samle unge stemmer til refleksjon og diskusjon, samtidig som de får utforske, lære om og uttrykke seg gjennom ulike kunstuttrykk. Prosjektene skal skape en arena for samhandling mellom ungdommer på tvers av bydelene i Oslo og gi grobunn for økt deltagelse i meningsutveksling, demokratiet og samfunnet. Prosjektene fokuserer på uttrykksfrihet og mestring.

Kulturstudioprosjektene er et tilbud til ungdom mellom 13 og 19 år fra hele Oslo. Hvert prosjekt går over 10 samlinger, som primært finner sted på Seilet - huset for kunst og kultur i skolen på Grünerløkka.


Deltagelse er gratis, og men alle som ønsker å delta i et prosjekt, må søke om plass. På denne måten håper vi å kunne sette sammen mangfoldige og interessante grupper - som igjen skaper spennende prosjekter!

Kulturstudio Seilet holder til på Seilet - Huset for kunst og kultur på Grünerløkka i Oslo. Prosjektene drives av SEF - Samarbeidsforum for estetiske fag, som består av organisasjonene Musikk i skolen, Kunst i skolen og Kunst og design i skolen.

Om Kulturstudio: About
Mis logo.jpg

MUSIKK I SKOLEN

Kis logo.png

KUNST I SKOLEN

kdis%2520logo_edited_edited.jpg

KUNST OG DESIGN I SKOLEN

SEF%2520igjen_edited_edited.jpg

SAMARBEIDSFORUM FOR ESTETISKE FAG

Om Kulturstudio: Team
bottom of page