top of page

GRATIS LÅTSKRIVERKURS

for ungdom mellom 13 og 19 år

1232.jpg
Låtskriverkurs for ungdom mellom 13 og 19 år: Bilde

Vi inviterer deg til å lære å lage en låt! Kurset går over 6 dager med artisten Maria Solheim og musikkpedagog Silje Karlsen. 

Påmelding: 
Send e-post til kontor@sef.no eller på melding til 45 22 18 47

Ta med navn, alder og skoletilhørighet. Husk telefonnummer om du velger påmelding via epost!

Hvor: Seilet - huset for kunst og kultur i skolen, Fossveien 24.
Inngang vis a vis Steenstrups gate 17.


Når: 7,9,14,16 og 21 mars kl 18.00 - 20.00

Kostnader: Kurset er gratis og vi dekker alle kostnader til transport.
Maks 10 deltakere. Det vil bli gitt individuell veiledning.


Om kurset:

I dette låtskriverkurset får dere høre litt om hvordan artisten Maria Solheim begynte å skrive sanger, og få tips til hvordan dere selv kan sette ord og toner til deres kreative idéer. Det vil bli øvelser i tekstskriving og hvordan man kan lage en sang. Det blir innføring i hvordan man kan sette sammen akkorder til melodier, hvordan man kan leke seg frem til melodilinjer og "hooks" - og hvordan man kan strukturere idéene sine. Vi vil også se på hvordan man kan ta i bruk både instrumenter og digitale verktøy i låtskrivingen.


Om Maria Solheim

Maria Solheim er artist og låtskriver og begynte å lage musikk og tekster som ung tenåring. Hun har gjort konserter over hele verden, gitt ut syv soloalbum, to barnealbum, og har blant annet deltatt i Melodi Grand Prix.I 2020 fikk hun Spellemannprisen. Solheim har skrevet musikk for blant annet NRK Super, fått egenskrevne låter brukt i reklamer og TV-serier og har erfaring med låtskriverkurs for ungdom tidligere.

www.mariasolheim.no


Om Silje Karlsen
Silje Karlsen jobber som musikklærer på Engebråten Ungdomsskole og har skrevet masteroppgave om låtskriving med ungdomsskoleelever. Hun underviser i musikk og valgfaget Produksjon for Scene. Karlsen har bakgrunn som utøvende musiker og komponist innen populærmusikk, og jobber bl.a. også med musikk til barneteater og som kordirigent. 

Påmelding: Send e-post til kontor@sef.no eller på melding til 45 22 18 47Ta med navn, alder og skoletilhørighet.

Husk telefonnummer om du velger påmelding via epost!

Låtskriverkurs for ungdom mellom 13 og 19 år: Service
bottom of page